GRUK
GRUK Helserådet Legevaktsiden Norsk Epi Info
Velkommen til GRUK

Kontakt oss

Reduserer gapet mellom teori og praksis

Bakgrunn

Ansatte

Forbedring av pasienttilfredshet

KPA

Prosessforbedring

Helserådet

E-postlister

Sykepleierråd

Legesamarbeid

Epi Info

Nyttig å ha

SATS

KUForum

Sykepleierråd


GRUK Beslutningsstøtte Sykepleierråd
Elektronisk oppslagsverk for medarbeidere ved legevakter og allmennlegekontorer
Medarbeiderråd for legevakter og allmennlegekontorer er et elektronisk oppslagsverk som redegjør for håndtering av den første kontakten i luka eller på telefonen med pasientene. Verket inneholder hjelp til kartlegging, rådgivning og prioritering ved de vanligste kontaktårsaker i en uselektert allmennlegepraksis eller legevakt.
Les mer

Demo av Medarbeiderråd
Her presenterer vi utseendet på skjermen og den logiske oppbyggingen av stoffet i medarbeiderrådene. Hovedmålet med verktøyet er at det skal være faglig tilpasset legevakter og allmennlegekontorer, og at det skal være så raskt i bruk at en kan slå opp mens pasientene står i luka eller er i telefonen. Se andre steder på disse sidene for nærmere redegjørelse for innhold, ansvar og villkår for bruk. Merk at denne demoen kun viser skjermbildene og ikke selve applikasjonen.
Les mer

Bestill abonnement
Utvikling av Medarbeiderådene har vært et utpreget "grasrotprosjekt" der aktive legevaktsykepleieres erfaringer og allmennleges medisinsk-faglige vurderinger har vært grunnlaget for arbeidet. Vi inviterer derfor nå brukerne inn i et utviklingsfellesskap gjennom å tegne abonnement, der det inngår et faglig diskusjonsforum for forslag til utvidelser og forbedringer.
Les mer


Logg inn

Glemt passord?